Cindie & Kim

Bryllupper

Cindie og Kim

Den 3. august 2019 havde jeg æren af, at fotografere dette smukke brudepar. På mit formøde med Cindie og Kim, stod det hurtigt klart, at de gerne ville  have nogle rå bryllupsbilleder. Vielsen var i Præstø og reception samt fest i Rødvig.
For at Cindie og Kims søn kunne komme med på billederne foreslog parret, at vi skød de første billeder i en have tæt ved kirken. Nu gik jagten ind på den helt rigtige location til resten af bryllupsbillederne. Mit forslag blec Boesdal Kalkbrud, ca. 5 minutter fra Rødvig. Det viste sig, at falde 100% i parrets smag og herunder kan I se hvad de si

agde om oplevelsen og I kan selvfølgelig også se nogle af billederne fra shootet.


Hold nu K......t hvor er vi glade og stolte over vores bryllups billeder som Brian har taget 🥰🙏🏻 billeder lige efter vores ønske.
Brian startede med at komme hjem til os og holde et forventnings møde. På dagen var han de helt rigtige steder mht. stemningsbilleder og man lagde ikke mærke til ham.
Han havde hele tiden en ny position i ærmet så billeder blev anderledes.
Resultatet er vi SÅ glade for og kan derfor kun varmt anbefale både Brian som person men bestemt også fotograf til at tage jeres billeder👌

Alle rettigheder forbeholdes BetaMy Foto & Droneservice © Copyright 2019