Droneservice

Droneservice

Inspektioner

 

Jeg skræddersyer flyvningen til lige netop jeres behov og sørger for at alt lovgivning overholdes til punkt og prikke. Dermed sikres i mod eventuelle beskyldninger om lovorertrædelser når jeres billeder publiseres.


Jeg er klar til at hjælpe mange forskellige virksomheder med eksempelvis, at få inspiceret ejendomme, vindmøller, solceller, tage, altaner mv., ved hjælp af min drone. Jeg er uddannede dronepilot og er altid klar på at starte både kortere og længerevarende samarbejder op. Ofte er det jer, der har ekspertisen i forhold til udarbejdelse af rapporter og visuel inspektion, hvilket jeg selvfølgelig har stor respekt for. Men udover mine flyve og fotograf kompetencer har jeg en baggrund som bygningskonstruktør og har bl.a. erfaring fra rådgivnings- og bygherrebranchen. Jeg har erfaring med bl.a. bygningsinspektioner samt vedligeholdelsesplanlægning hvorfor jeg har god indsigt i hvilke billeder I har brug for i forbindelse med en bygningsinspektion.


Ved brug af droner spares omkostningerne til leje af lift eller stillads, og det er typisk hurtigere at udføre. Droner er nyttige ved tidskrævende projekter, hvor man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er muligt, at få billede af mange lokationer på kort tid samt fra flere vinkler. Ved at bruge droner er det også muligt, at komme helt tæt på emnet, hvorved kvaliteten af inspektionen forøges.


Udover at bruge dronefotografering til bygningsinspektioner, så kan det også bruges som fremvisning af byggepladser, færdige byggeprojekter mv.


Min fornemmeste opgave er at tage de rigtige billeder og hjælpe jer godt på vej.


JEG ER REGISTRERET OG GODKENDT DRONEPILOT HOS

TRAFIK-, BYGGE- OG BOLIGSTYRELSEN. DENNE GODKENDELSE

KRÆVER MINIMUM 4 TIMERS LOGGET FLYVETID OM ÅRET,

HVILKET JEG NATURLIGVIS OVERHOLDER.


Dronefotografering on location - 1.195,- *

Luftfotografering 5-10 billeder iflg. aftale (20 minutters flyvning).


Der kan både leveres video og fotos.


Inspektioner, bygningseftersyn mv.  fra 995, *

Prisen afhænger af opgavens omfang og hvilke aftaler/tilladelser

kunden selv ønsker at indhente hos diverse lodsejere mv.

Ved ejendomsinspektioner skal beboerne orienteres inden flyvningen, den del af opgaven kan ligeledes ligge hos kunden for, at holde udgiftennede. Jeg er naturligvis behjælpelig med gode råd under hele forløbet. 


Der kan både leveres video og fotos.


Ring for et uforpligtende tilbud.

Alle droneflyvninger udføres i henhold til gældende lovgivning. Der skal forventes ekstra planlægningstid for flyvninger i bymæssigbebyggelse (lovkrav).

Prisen afhænger af kompleksitet i opgave, om kunden kan stille en person til rådighed under flyvningen som skal sikre området mod uvedkommende færsel i dronens sikkerhedszone, om der skal søges yderligere tilladelser eller dispensationer i forbindelse med opgaven samt hvilke øvrige sikkerhedsmæssige hensyn der skal tages i det pågældende område der skal flyves i.


Det med småt

*Øvrig kørsel over 40 km. og kørsel uden for LF - 4,00 kr. pr. km.


Billeder taget af BetaMy Foto & Droneservice må ikke bruges komercielt. Dette gælder dog ikke erhvervsportrætter og øvrige erhvervsopgaver som f.eks. dronebilleder.