Priser

Priser

Studiefotografering af 1 person 595,- 


Studiefotografering af 2-5 personer 795,- 

Tillæg pr. person udover 5 personer, 45 kr. pr. stk.


Fotografering hos jer eller on location ovenstående priser + 500,-*

Det giver mange muligheder at fotografere udendørs. Børn slapper nemmere af og er sig selv når de får lov at boltre sig i naturen eller i haven. Skal det være i skoven, på stranden, hjemme i jeres have eller et helt fjerde sted - kun fantasien sætter grænsen.


Alle fotograferinger indeholder 45 minutters fotografering samt redigering af billeder. Du får dit eget online galleri, hvorfra billederne kan bestilles i de størrelser du ønsker.


Babys udvikling (lille pakke), kvatals fotografering hos jer (1-2. uge, og 3, 6, 9 og 12 mdr.) - 1.995,- *

Ved enkeltvis betaling er prisen 595,- pr. fotosession *

Hver fotosession varer 30-45 minutter.


Babys udvikling (stor pakke), kvatals fotografering hos jer (1-2. uge og efterfølgende hver md.) - 2.995,- *

Ved enkeltvis betaling er prisen 595,- pr. fotosession *

Hver fotosession varer 30-45 minutter.


Efter hver babyfotograferingen får I et billede som print i 13x18 cm. Billedet har normalt en værdi af 59 kr.

Derudover kan I frit vælge billeder til print fra eget online katalog,hvorfra I kan bestille print til landsdelens måske billigste priser ogi landets bedste kvalitet.Konfirmations-/barnedåbspakke - Pris 1.895,- * **

Fotografering af lykønskning udenfor kirken og efterfølgende portrætfotografering i kirken og/eller on location et eller flere steder.


Alle billeder behandles så lysforhold mv. bliver korrekt. Derudover får I 5 stk. portrætbilleder af konfirmanden som  billedbehandles  og afleveres som download i høj opløsning i JPG-format, klar til fremkaldelse.

Forventet levering af billederne ca. 2 uge.


Varighed ca. 1½ time.

Med i prisen er forberedelse samt efterbehandling af billederne.


Fotografering af gæsterne før konfirmationen/barnedåb og under gudstjenesten - hvis præsten tillader det. Tillæg - 695,- *


Inden den store dag tager jeg ud til kirken og den eller de lokationer, som vi har talt om for, at planlægger det forestående fotoshoot af konfirmanden efter konfirmationen i kirken.Bryllupspakker - "Klik her"Erhvervsportrætter - Fra 1.195,- inkl. moms*

Fotografering af op til 3 personer, herefter 295,- pr. stk.


Billederne afleveres digitalt til download i en opløsning til brug på nettet eller hjemmeside og i print op til 13x18 cm.

Forventet levering af billederne 1-2 uger.


Dronefotografering on location - fra 1.195,- inkl. moms*

Luftfotografering 5-10 billeder iflg. aftale.

Der kan både leveres video og fotos.


Dronefotografering, bygningseftersyn fra 1.195, inkl. moms*

Luftfotografering af bygninger iflg. aftale

Der kan både leveres video og fotos.


Ring for et uforpligtende tilbud.

Alle droneflyvninger udføres i henhold til gældende lovgivning. Der skal forventes ekstra planlægningstid for flyvninger i bymæssigbebyggelse (lovkrav).

Prisen afhænger af kompleksitet i opgave, om kunden kan stille en person til rådighed under flyvningen som skal sikre området mod uvedkommende færsel i dronens sikkerhedszone, om der skal søges yderligere tilladelser eller dispensationer i forbindelse med opgaven samt hvilke øvrige sikkerhedsmæssige hensyn der skal tages i det pågældende område der skal flyves i.Øvrige opgaver

Ring for et uforpligtene tilbud - jeg laver det meste.Backup af jeres billeder - 200 kr. årligt

I kan tilkøbe backup af jeres billeder, så de altid vil ligge beskyttet i min "sky". På den måde sikre I jer, at I altid vil kunne kontakte mig og få jeres billeder tilsendt hvis uheldet er ude og I har mistet jeres billeder.


Det med småt

*Øvrig kørsel over 40 km. og kørsel uden for LF - 4,00 kr. pr. km.

**Ved reservation af dato for fotografering opkræves depositum på 1.500 kr. som fratrækkes på endelig faktura.


Billeder taget af BetaMy Foto & Droneservice må ikke bruges komercielt, gælder dog ikke erhvervsportrætter. Billederne må kun bruges til privat brug, med mindre andet aftales. Bruges billederne i eller på offentlige medier skal dette aftales med BetaMy Foto & Droneservice.