Persondatapolitik

Persondatapolitik

Denne side vil forklare dig, hvordan dine persondata bliver håndteret hos BetaMy Foto & Droneservice og hvad det betyder som kunde hos mig.


Det er vigtigt at understrege at jeg udelukkende opbevarer data som er relevante i forhold til dit kundeforhold hos BetaMy Foto & Droneservice, det drejer sig om: navn, adresse, e-mail, telefonnummer o.lign


Hvad er GDPR? 

GDPRer en lovgivning, som bliver håndteret af EU og som er gyldig i alle EU-lande. Det primære formål er, at skabe gennemsigtighed for dig, som kunde, og hvordan dine persondata bliver håndteret. GPDR træder i kraft fra den 25. maj 2018


I forhold til BetaMy Foto & Droneservice er det begrænset hvad jeg udveksler af persondata oplysninger med mine kunder. Nedenfor er mine systemer beskrevet og også hvordan disse opbevarer dine persondata.


Du kan læse mere og GPDR via Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/


Hvad betyder det hos BetaMy Foto & Droneservice og mig som kunde? 

GPDR handler om at give samtykke til fotografering, opbevaring af dine personfølsomme data, brugen af billeder og opbevaring af materialer. Derfor er det vigtigt at du udfylder en samtykkeerklæring før en fotografering - også selvom du er bryllupskunde og også har udfyldt en bryllupskontrakt. Det kan virke som dobbeltarbejde og lidt besværligt, men i sidste ende er det for din sikkerheds skyld.


Du vil i langt de fleste tilfælde blive bedt om, at gå ind på en samtykkeside her på www.betamy.dk hvis du f.eks. booker en fotografering via hjemmesiden, e-mail eller telefon. På denne side vil du skulle lave en simpel samtykkeerklæring til, at jeg opbevarer dine persondata og ligeledes i forhold til opbevaring og brug af dine billeder (samme rettigheder som hidtidigt!).


Hvordan og i, hvor lang tid bliver mine persondata opbevaret? 

BetaMy Foto & Droneservice er en mindre virksomhed og derfor er strukturen også simpel og ligetil. Det er vigtigt at beskrive, at du som kunde til hver en tid har ret til, at få oplyst samt udleveret og/eller slettet de persondata oplysninger der opbevares. Dette skal gøres skriftligt via e-mail til brian@betamy.dk og der vil blive krævet billededokumentation for sikker ID inden oplysningerne udleveres og/eller slettes.


Stort set alt kundekontakt foregår typisk via e-mail, hvor alle disse data bliver opbevaret på en SSL-sikret Exchange server, som er hostet hos One.com. Så længe jeg er i aktiv dialog med en specifik kundeopgaver vil jeg opbevare alt skriftlig dialog på mailserveren. Efterfølgende bliver alt dokumentationen arkiveret i et år hvorefter jeg arkiverer dokumentation sikkert og anonymt.


I forbindelse med betaling af fakturaer, så sker det via bankoverførsel, fakturaene bliver opbevaret sikkert hos min regnskabsprogram leverandør (e-conimic).  Når du betaler din regning via bankoverførsel er det din bank og min bank (Jyske Bank), som står for datasikkerheden.


- Jeg opbevarer dine personoplysninger i en række systemer, men også med forskellig levetid:


- Jeg opbevarer dine personoplysninger i mit faktureringssystem i minimum 5 år i henhold til gældende krav fra SKAT.


- Jeg opbevarer e-mails, som er relevante for vores kundekontakt sålænge vi har et aktivt kundeforhold. Efterfølgende arkiverer jeg mails i minimum 1 år hvorefter de løbende slettes.


Hvilke persondataoplysninger gemmes? 

I forbindelse med vores kommunikation, browsing af hjemmesiden www.betamy.dk vil du overføre en eller flere af følgende informationer:


- Navn


-Adresse


-Telefonnummer


-E-mail


-IP


-Samtykke


-Evt. kontrakt (gælder kun bryllupskunder)


Ved tilmelding til Nyhedsbrevet

I forbindelse med tilmelding til at modtage Nyhedsbreve fra BetaMy Foto & Droneservice, opbevares din tilmelding samt dit navn og mailadresse på min mailserver hos One.com.


Hvad sker der ved brud på sikkerheden?

Ved et brud på sikkerheden vil de berørte kunder få direkte besked via e-mail indenfor 72 timer efter bruddet. I denne dokumentation vil der blive oplyst hvilke oplysninger, der er blevet kompromitteret og hvordan du, som kunde, skal forholde dig. Alle brud på sikkerheden bliver desuden anmeldt til datatilsynet inden for de 72 timer: http://www.datatilsynet.dk/anmeld-brud-paa-persondatasikkerheden/


Øvrige oplysninger

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke personfølsomme oplysninger BetaMy Foto & Droneservice har opbevaret eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan dette ske ved at sende en mail til: brian@betamy.dk. Der skal fremvises relevant billededokumentation ved henvendelse for at få oplyst data eller trække samtykke tilbage.