Om

Om BetaMy Foto & Droneservice

BetaMy Foto & Droneservice

v/Brian Mortensen

Ingefærvej 11

4840 Nørre Alslev

Tlf. 25341679

Brian@betamy.dk

Cvr. nr.: 31916496

Pressekort nr. 7502


Målet med BetaMy Foto & Droneservice er, at levere en god service hvor kunden kan føle sig tryg igennem hele forløbet. Jeg vil gerne levere kvalitetsbilleder på jeres præmisser.


Firmaet startede jeg i midten af 2013 som et lille fritidsprojekt. I starten handlede det mest om at lave portrætbilleder af børn op til jul, men gennem årene har jeg tilføjet opgaver som bryllupper og erhvervsportrætter til min opgave portefølge.


Med købet af min DJI Phantom 4 Pro drone, er jeg i 2018 begyndt at tilbyde fotografering og filmproduktioner fra luften. Dette kan tilbydes både på land og i by, da jeg er certificeret dronepilot.


Se dig omkring på siden og kontakt mig for en uforpligtende snak om din fotoopgave, så får du et tilbud på dit næste fotoshoot. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor - kun fantasien sætter grænserne.


Leder du efter en billig fotograf, som går på kompromis med kvalitet, sikkerhed for dine billeder, persondata, moms og skat, så behøver du ikke læse videre. Du bør istedet lede videre efter en anden fotograf der kan løse din opgave.


Er prisen derimod ikke det altafgørende for dig, så læs bare videre...


Jeg er en god årgang 1979. Jeg er selvlært fotograf og elsker at bevæge og gøre folk glade med mine billeder. Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg fotograferet. I 2008 købte jeg mit første spejlrefleks kamera og derfra tog har min fotografering taget fart. Jeg er meget fokuseret på, at fange de små øjeblikke samt give mine kunder en oplevelse af at have en flue på væggen som fotograf. Dvs. at jeg sætter en stor ære i ikke selv, at være i fokus, men stadig fange de helt rigtige billeder. 


Hvad får man når man booker mig?

- En seriøs fotograf som sætter kunden i centrum.

- En fotograf du kan føler dig tryg hos.

- En fotograf du ikke lægger mærke til (mine kunder siger: Det har været en ren fornøjelse. Du har været meget diskret). 

- En fotograf med mange års erfaring (jeg har drevet fotovirksomhed siden 2012).

- Du får en rabatkode til min billede leverandør, hvor du får 10 % rabat på din første bestilling.

- Og ikke mindst kvalitet for pengene.


Kort fortalt, så betaler man for en fotograf der går op i sikkerhed for jeres billeder og altid udføre sit arbejde med professionelt udstyr - både under fotoshootet og under efterbehandlingen af jeres billeder. Derudover sørger jeg for at overholde GDPR, se siden om Persondatapolitik.


...og hvad er det så du betaler for?

- En fotograf der altid møder og med 2 kameraer i professionel kvalitet.

- Kameraerne tager altid billederne på 2 hukommelseskort, så skulle det ene kort mod forventning "stå af", vil jeres billeder

  fortsat være sikre.

- Ved bryllupsfotograferinger får I et møde med mig inden den store dag.

- Hjælp til poseringer

- Efterbehandling af billederne. Ofte regner kunderne desværre ikke den tid for noget, men det er rent faktisk en stor del af det  

  at være fotograf - og det betaler man også for.

- Erfaring, erfaring, erfaring og mere erfaring

- Jeg har altid en backup af jeres billeder frem til 2 måneder efter aflevering. Yderligere backup kan tilkøbes.


...arrhh, derfor koster fotografen det han koster.

Kameraer, eksterne harddiske, backup-plads og programmer til efterbehandling af jeres billeder er selvfølgelig ikke gratis for mig, og det er med til at sætte prisen.


Lidt om mig selv

I 2012 startede jeg på opfordring, firmaet BetaMy Foto, som i 2017 blev til BetaMy Foto & Droneservice, med købet af min første DJI Phantom drone. Samme år uddannede jeg mig til certificeret dronepilot og kan derfor udføre dronefotograferinger og -registreringer i bymæssig bebyggelse og andre steder, hvor der kræves dronebevis for at flyve. Droneaktiviteten blev udvidet i 2018 med køb af en bedre drone.


Jeg tilbyder mange former for fotografering: Bryllupper, graviditet, portrætter - både privat og erhverv, barnedåb, konfirmationer, reportage, natur og arkitektur. Kun fantasi og lovgivning sætter begrænsningen. 

Portrætter tages gerne on location eller i mit fotostudie.


Formålet med BetaMy Foto & Droneservice er, at skabe gode minder for livet.


Ring eller skriv til mig, hvis jeg skal se på din næste fotoopgave.