Skole- og institution

Skole- og institutionsfotografering

Hvad kan jeg levere?

Alt for ofte mødes jeg af forældre, der er utilfredse med de traditionelle skolefotograferinger. Det vil jeg gerne gøre op med og tilbyder derfor en skole- og institutionsfotografering med tid til at ramme det rigtige øjeblik.


Siden 2018 har jeg taget billeder af børnene i Idræts børnehuset Møllegården i Nørre Alslev. Ved institutionsfotograferingerne, har jeg god tid til hvert enkelt barn. På den måde får barnet så god en oplevelse som muligt.


I daginstitutionerne, tages gruppebillederne typisk en formiddag i institutionens åbningstid. Portrætterne, fotograferes typisk over en weekend, hvor forældrene på forhånd har booket en tid via min hjemmeside.


Portrætfotograferingen foregår oftest i institutionen, hvor jeg opbygge et fotostudie til lejligheden. Fotograferingerne foregår på børnenes præmisser, så alle er så afslappede som muligt. På den måde får alle en god oplevelse og jeg opnår de bedst mulige resultater.
Er der specielle ønsker eller behov, så siger I bare til - jeg tager gerne billeder af søskene i samme anledning.


På skolerne, fotograferes der f.eks. over 2-3 dage, alt efter skolens størrelse, hvor skolen skal kunne afsætte et lokale til formålet.


Inden fotograferingerne skal der afleveres samtykkeerklæringer for de børn der skal fotograferes, dette skyldes GDPR - Læs mere under persondatapolitik i menuen til venstre.
Grundet GDPR, ligger der ingen stue- eller klassebilleder her på siden.


Efter fotograferingerne udleveres log-in sedler til hvert barn, hvorefter forældrene har mulighed for at se og bestille billeder af deres børn, via min online løsning. Se nogle af pakkeløsningerne herunder.

Kontakt

Kontakt mig gerne for mere info om mine skole- og institutionsfotograferinger. Jeg kan kontaktes på tlf. 2534 1679 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 

Pakke 1 - Pris 355 kr.

1 stk. gruppebillede i 13x18 cm.

1 stk. 18x24 cm.

2 stk. 13x18 cm.

4 stk. 9x12 cm. 

Pakke 2 - Pris 455 kr.

1 stk. gruppebillede i 13x18 cm.

1 stk. 18x24 cm.

2 stk. 13x18 cm.

2 stk. 9x12 cm. 

4 stk. 3,5x4,5 cm.

24 stk. 3x4 cm.

Bland selv 

Her er mulighederne mange. Sammensæt selv din bestilling af billeder i forskellige størrelser, i farver eller sort/hvis og i valgfrie portrætter, fra listen af billeder af dit barn.

Alle rettigheder forbeholdes BetaMy Foto & Droneservice © Copyright 2020