Erhvervsaftale

Erhvervsaftale

Med en erhvervsaftale, følger jeg din virksomhed set gennem mit kamera. 1-3 gange om måneden besøger jeg jeres virksomhed og fotografere arbejdsprocesser, det færdige produkt. Der kan evt. laves aftalt om løbende opdatering af personaleportrætter, dette vil faktureres særskilt fra erhvervsaftalen.

Med en erhvervsaftale sikre I, at virksomheden hele tiden er opdateret med nye billeder til hjemmeside eller sociale medier for den bedste markedsføring af jeres virksomhed.


Ved kontinuerligt, at opdatere hjemmeside eller sociale medier med billeder og nyheder fra jeres virksomhed, opnår virksomheden en større synlighed over for sine nuværende og de kunder, der kunne være interesseret i, at handle med jeres virksomhed.

Hvad koster det?

En erhvervsaftale fås fra 1.195 kr. ekskl. moms pr. måned og udfaktureres 1. hverdag i måneden.

Hvad får man for pengene?

Et indledende møde, som skal fastlægge hvilket indhold billederne skal have. Herefter er vi I løbende dialog om det videre forløb i jeres aftale således, at vi sikre at I får det billedemæssige resultat I ønsker.

 

1 times fotografering pr. gang. Fotograferingen udløser ca. 15 billeder til brug på hjemmeside eller socialemedier.


Billederne leveres inden for 2 hverdage efter fotograferingen.


Med i prisen er også de første 40 km tur/retur fra min adresse. Øvrige kilometer faktureres med 4,00 kr./km.

Er der spørgsmål som du ikke har fundet svar på her over, så ring eller kontakt mig via min kontaktformular - Henvendelser via kontaktformularen besvares indenfor maks 24 timer.

Alle rettigheder forbeholdes BetaMy Foto & Droneservice © Copyright 2017